Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar från en katt


Kissen

Mätt och belåten så sträcker jag på mig
Slickar mig om munnen
Tvättar mig så jag blir vacker

Vänder mig mot ditt bröst
Suktar efter tröst
Snälla se mig
Jag ber dig
Se mig

Stryker mig mot din bringa
Spinner min kärlekstörstande slinga
En uppmaning som envist kräver, smek mig nu

Din stora skrovliga näve
Smeker mig en aning hårt
Jag vet om husse att du har det svårt

Nu ligger jag på din mage och spinner
En sövande trivselmelodi,
ger min husse en middagslur
Jag är allt en busig filur.

Du och jag för resten av livet
Det är helt givet

Trots min envisa självständighet
Så är jag din i oändlighet

070705 lilla t ©




Fri vers av lilla t
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-05 13:03



Bookmark and Share


  astranova
gullig dikt ur ett lite ovanligare perspektiv. är lite kluven till rimmen du använder, för på sätt och vis ger de texten en rytm som nog inte skulle finnas där annars, men på ett annat sätt så är de nästan lite störande. kanske skulle du testa att skriva om och inte använda några rim? jag tror att det skulle bli bra, även det.
nåväl, det är dock bara en tanke. helt klart en dikt som jag är glad att jag läste, i alla fall. :)
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t