Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma, när kommer solen tillbaka?

Mamma,
Gråt inte mer
Le och säg att
Allt kommer bli bra

Mamma,
Vad är fel?
Torka dina tårar
Jag orkar inte se dig ledsen

Mamma,
Snälla, håll om mig
Inget blir bra, eller hur?
Men vi faller inte längre

Mamma,
Jag vet att det är svårt,
Men tänk positivt
Det har regnat nu, men efter regn
Kommer väl sol?




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting