Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedåtgående spiral

Det gör för ont
För att jag ska kunna le
Ärligt
Och jag vill inte

Fejka mig själv
Som jag var, som lycklig
Tårarna vägrar att
Tränga fram

Nätter med skakande kropp
Och ogråtna tårar
Blodiga handdukar
Och ångest

Tvinga inte mig att le, mamma
Jag vet att du blir ledsen av att se mig må såhär
Men att jag förnekar mig själv
Gör inte saken bättre

Och jag vet att du tror
Att jag inte längre
Skadar mig själv
Efter du hittade Det

Men förlåt mamma,
Jag sitter fast i en
Ond
Nedåtgående
Spiral.




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting