Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem finns där

Vem finns där  
när det mörka måste ut?
Vem finns där
när livet snart är slut?

Vem finns där
när orken tryter?
Vem finns där
när blodet flyter?

Vem finns där
när mörkret tar över?
Vem finns där
när jag behöver?




Fri vers av Skye
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 22:10



Bookmark and Share


  prinscess VIP
du skriver rakt från hjärtat
vänner är änglar som lyfter livslågan
2007-07-05

  Sofiapoema
Jag brukar inte vara så mycket för rim men denna var väldigt bra!Den känns väldigt autentisk.. (heter det så? Hmm, skum stavning.) Ialf, bra dikt, synd att den tog slut så snabbt :)
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Skye