Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Sixth Position

I vargtimmens påtvingande tystnad
vrider du och vänder
hjärtats obarmhärtiga bultande
bröstet sprängs

Som en vilsen fågel
i ångestens obevekliga klor
kämpar du febrig för att komma loss
innan du förlorar dig

I ett gränsland i en gråzon
nångonstans mellan dröm o verklighet
i en svävande ringdans
för att få din tanke tillbaka








Fri vers av ospray
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-07-06 13:44



Bookmark and Share


    gycklarpoet
den här gillade jag väldigt mkt.
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray