Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dead Man\'s Channel

I sofhörnet förstrött zappande
tittar trött

Dokusåpor och förnedringsteve
blundar o gäspar

Nyhetsläsning och väder
våld, bilbomber och mer regn

En film börjar rulla
och en jäkla massa reklam

Zappar slött vidare
säkert 100 kanaler men inget att se

Tillbaka till filmen
somnar med kontrollen i handen




Fri vers av ospray
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-07-07 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray