Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mister du en står det tusen åter, sa man till oss tonåringar när vi hade kärlekssorg. Att mista en vän betyder inte att det står tusen och väntar...... Vänskapen kanske inte var ömsesidig. Vad vet man om en annan människa?


Mister du en.....

Var är DU
min bästa vän
sedan länge
som fått alla
mina förtroenden
och alla framtidsdrömmar
när det fanns några
Var finns du nu
och VARFÖR har allt
blivit annorlunda
Ska jag straffas
för att jag gjort fel
Har jag inte varit
tillräckligt tacksam
Har jag glömt att säga
något viktigt
Vad är det jag har
eller inte......
Minns DU att vi sa
VÄNNER I VÅTT OCH TORRT
Minns DU att vi sa
FRIENDS FOREVER
..... eller var det
bara jag........




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-07-06 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP