Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ensam fredagskväll sitter jag och minns hur min älskade tänkte. Jag vet att han inte önskade att jag skulle lida... jag spelar musik och tror att det ska vara mig till tröst - det är det inte.


Var skulle ljuset synas om inte mitt i natten

Det måste finnas ljus
annars fanns det
inget mörker
Var inte rädd för mörkret
ty ljuset vilar där
en diktrad jag minns
Försöker tro
att det är sant
Jag HAR slutat
att vara mörkrädd
när alternativet
var att flytta
Jag bor envist kvar
och kan
spela musik
precis
så högt som jag
själv vill
Som just nu
när jag bedövar
fredagskvällstomheten

Snart är det natt
och då är det
ljust
precis som det ska
när man är två




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-06 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP