Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsängel

Din skyddsängel följer dig vart du än går,
i sorg och glädje ska hon följa dina spår.

När allt är svart ger hon ord till tröst,
genom mörkret hörs hennes lugna röst.

När du är trött ger hon vila i sin famn,
hennes varma hand för dig in i trygghetshamn.

 




Fri vers av Skye
Läst 840 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-07 10:44



Bookmark and Share


  Carlita
betryggande ord som alstrar varma tankar, skrivet med närhet
2007-07-07

  Michaela Dutius
Härlig dikt
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Skye