Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fattas oss


Stjärnor av stoft

Världen höll andan
Och stannade
För ett kort, skrämmande
Ögonblick
Medan himlens alla stjärnor föll

Det finns inte
Att något kan göra så ont,
Det finns inte
Att en människa som du
Bara kan förloras

Min värld höll andan
Och föll samman,
Medan himlen öppnade sig
Och stjärnstoft föll som regn

Du fattas oss,
Varje evighetssekund
Av varje dag





Fri vers av Lise-Marie
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-07 12:32



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Du målar verkligen upp en värld med dina texter, ett universum fyllt utan känslor... riktigt riktigt bra!
2007-08-05

  Jannike
Sorgligt men så vackert skrivet om hur det kan kännas vid bortgången av en nära.. Slutet knöt ihop så bra, jag var tvungen att läsa den en gång till. Den här letar sig verkligen in i min själ när jag känner igen mig i känslan..
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lise-Marie
Lise-Marie