Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland när jag är lycklig...

Ibland när jag är lycklig så är jag så himla glad.
Det är som att det är julafton varendaste da´
Snön ligger vit på marken
–där borta går Sara i parken

Ibland när jag är lycklig så är jag så himla glad.
Det är som att vara på tivoli varendaste da´
Med clowner, trapetser och sockervadd
-Oj! den där bilen fick visst sladd.

Ibland när jag är lycklig så är jag så himla glad.
Det är som om att vara på utflykt varendaste da´
Fylld är korgen upp till bredden
-Han, har kepsen helt på snedden

lilla t 04 ©




Fri vers av lilla t
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-07 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t