Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, spy ut din galla

Snälla spy ut din galla
Jag hör aldrig av mig
Klart att det är mitt fel

Du mår så dåligt
Jag ringer aldrig
Det är bara du som håller kontakten
Jag är så dålig på sånt

Vi lever så olika liv
Mitt liv är ständigt sprängfyllt
Av händelser och upptåg
Antingen av mig, eller av mina barn

Du är singel, och kan umgås på ett annat sätt
Just nu tycker jag att du är en riktig sprätt
Som ständigt påpekar att jag aldrig ringer

Hur kan det komma sig?

Lilla t 070707 ©




Fri vers av lilla t
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-07 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t