Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humörsvängning

Regntunga skyar
Skymmer mitt solsvedda humör
Jag mot hunden ryar
Känner mig som en tumör

Ögonen är överfyllda med tårar
Med lite tur lyckas jag lura alla dårar

Det är en kraftig allergichock
Skriker jag till en ungskock

En sån som sitter i själens inre och bankar
Jag vill bli kvitt mina eländiga tankar

Den som ändå vore bekymmerfri
Fri från oron som sitter i hjärtat och gnager

Nu ska jag börja tro på sagor
Glömma andras klagor

Lilla t 070707 ©




Fri vers av lilla t
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-07-07 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t