Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ovanan att gråta....


Tusentårar

 

en ensam

vattendroppe

 

tvingar sig ut

genom bepansrat

ögonlock

 

åtföljs av

tusentals

 

regnar det

i mitt ansikte?




Fri vers av Skye
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-07-08 06:34



Bookmark and Share


  Rasmuslina
Mycket sorglig men ändå hoppfull och stark.
Får tårar i ögonen samtidigt som jag ler.
(Det sägs vara läkande att gråta)
2007-11-04

  aPorcupine
Jag fastnade för din titel och dikten var lite smårolig.
2007-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Skye