Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtlindringssmärta

pressar kroppen

långt förbi

smärtgränsen

 

för att slippa känna

själen

 

blodsmak

i munnen

 

varje steg

varje rörelse

gör ont

 

i takt med löpstegen

upprepar jag

det ständiga

mantrat;

How am I going to make this alive?
How am i going to make this alive?




Fri vers av Skye
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-08 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye