Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha levt tillsammans i 25 år, delat allt i vardag som fest, har gjort mig så handfallen. Hur gör man för att få det att fungera och helst också ha lite trevligt - även i ensamhet.


Hur gör man?

Vi slängde ofta
käft med
varandra
Dagarna var inte
så ofta tomtrista
Din humor var
så exakt i
min smak
Ibland rök det
- mest ur mig väl -
Du tog det
alltid lugnt när mitt
temperament
rann över
Ett gräl ibland
Häftigt någon gång
Men alltid prata
färdigt
aldrig sura länge
för då slog du
näven i bordet
och sa
Nu gör vi något annat
En gång tog vi oss
till Danmark för att vi
hade gått i baklås
Åh den gången minns
jag särskilt väl -
för vi grätskrattade
och du förstod att jag
måste explodera ibland
efter beskedet om
din sjukdom
som nog gjorde
mig sjuk också
Allt det var ETT LIV
med det innehåll
det hade
Skillnaden mellan
då och nu




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-08 10:17



Bookmark and Share


    Mr.painter
Jätte bra
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP