Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ungdomen skulle HAN se ut si eller så, vara si eller så. Nu vore man glad om det alls fanns någon att känna sig bra ihop med.


Önskedröm

Det finns en
längtan efter
gemenskap mer
än efter kärleksliv

Tvillingsjälskänsla
får man kanske bara
en gång i livet
önskar jag mig då
det som står
närmast

Att en gång till
få känna växande
ömhet
och närande
närhet

En gång till
skratta tillsammans
åt tokerier som
bara VI förstår
i vårt livsrum
och
att än en gång
vara så nära
att man ler
när man säger
godmorgon




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2007-07-08 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP