Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det händer

 

Mina inre knopar
knutar
som binder samman min sorg
med misslyckande
flätas sakta upp och
släpps lösa
i oändlighetens frihet

Stenarna som skaver
tynger
under mitt bröstben
rullar så sakteliga
ifrån varandra
över gräsängars öppenhet
och lever sitt liv
någon annanstans

Dock lämnas jag ej där
med tomma rum
utan fylls av
ljus

Kanske ser du glittret i mina ögon?




Fri vers av stronza
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-07-08 17:37



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Du blir bara bättre och bättre, och jag hoppas ljuset i dina glittrande ögon värmer dig tillräckligt!! Jag bokmärker den här vill läsa den för mig själv senare i mörkret som omger mig.
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar