Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vi där

 

Det klingande skrattet spred sig som pärlor

över spegelblank sjö

Föll som skyar i kvällsljuset

där gömda ögon och öron

drog sig undan bakom stängda fönster

och vi ensamma

tillsammans

två varelser svävandes i tynglöshetens omfamning

Det var bara vi

Du och jag

där

Skratten klingar ännu

i mig




Fri vers av stronza
Läst 485 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-08 17:44



Bookmark and Share


  aol
strålande vacker poesi om ditt minne
2008-02-04

  Carlita
det låter underbart. du har en förmåga att förmedla orden okonstlat, men riktigt nära, som i en av dina senaste, under huden. du förmedlar inte orden hudnära, du förmedlar dem underhudennära!
2007-08-28

  Jan Linderoth
Du ger mig rysningar med \"tyngdlöshetens omfamningar\"
Fan du skriver ren och oförfalskad poesi! Jag njuter i fulla drag!
Och jag menar det verkligen!! Fan applåd och bokmärkning igen!!!!
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar