Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ben Rangel

Ben Rangel är en farlig en
lurar där vi minst anar

Han gömmer sig i reklamen
bakom skyltdockorna i affären


Han lurar dig att se saker
som dom i verkligheten inte är

Han gömmer sig i spegeln
och slutligen i din hjärna




Fri vers av ospray
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-09 10:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
precis på kornet som det är för många
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray