Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tankar går som så ofta till min man och jag ser nya inslag hela tiden i hur han hanterade sin sjukdom. Hur klarar man vetskapen?


Änglahjälten


Du visste hela tiden
mediterade mycket

på din älsklingsplats
samlade dig

i din musik
spelade ofta

hur är det
möjligt att leva

så abstrakt fast
i den grymmaste

av verkligheter
hur är det möjligt

att VETA om sin
obotliga sjukdom

bara inte NÄR
och ändå vara en

så kärleksfullt underbar
man att leva med

Nu vet jag att
änglahjältar finns




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-07-15 23:27



Bookmark and Share


  jardan
Änglahjältar, jag hittade han. Tack för att jag fick dela den med dej !
2008-06-22

    Sara Anteskog
Mmmmm....vilken fantastisk häger du haft och har i ditt liv. Jag förstår.
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP