Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte så lättlurad som du tror

Alla dina smickrande ord
och alla dina fagra löften

Som du tror
att jag tror på

Vet du vad jag gör med dom
jo äter upp dom och skiter ut dom




Fri vers av ospray
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 09:05



Bookmark and Share


    Brell
Helt rätt!!!! BRA!!!
2007-07-17

  hellen
Yes vad underbart! Så lättlurade är vi inte;) mycket bar/ hellen
2007-07-10

  Björn Donobauer
Vissa utskitningarr av den sorten ger lätt rektala blödningar, men det läker, bara man är av inkråmet..

ilsken bitig kommentar på ett alltför vanligt elände..
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray