Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så olika det kan vara


Hemmet

Mitt hem är min Borg

Mitt hem är min Sorg

Mitt hem är en Korg

Mitt hem är ett Torg




Fri vers av ospray
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-10 10:45



Bookmark and Share


  mia.här å nu
så enkelt och ärligt
med alvarets djup i varje strof
gillar denna text
du får bli min skrivarvän
2007-07-23

  Mr G
Hemmet är inte bara en förvaringsplats till det vi ska
bli förflyttade till.
Hemmet har många nyanser
\"I flying home and I fell no pain\"
Hemmet är ett ord som klingar verkligen högt i ordskalan.
Alla tror jag har en relation till sitt hem

En bra dikt som skulle ha fått mer uppmärksamhet
Applåder

Mr Grapenskog
2007-07-11

    Bodil Sandberg
Ja så olika det kan vara...och du fick fram det på det allra filosofiskaste vis - härligt!!!
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray