Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

California Dream I

Du har bara varit i sverige ett par månader
jag har väntat på dig nästan hela livet

Jag har aldrig varit i Californien
men när jag ser dig så känner jag närheten

Från ett landskap med grönskande dalar, karga öknar, värme
Till vårt vinter isande kylslagna norr

Men du är trots allt välkommen till mig
och jag hoppas du ska trivas




Fri vers av ospray
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-07-10 14:25



Bookmark and Share


  Jer
Jag med!!!
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray