Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En limerick ( just de nu igen )

De va en oskuld från stan
hon sa ja e inte van

de här med killar o sex
jag tror jag får kräx

hellre jag tar en banan




Fri vers av ospray
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-07-10 16:14



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Denna är riktigt kul faktisk

Vad skulle du säga om att spinna
vidare på kontrasten mellan
oskuld o sex / köttslig lusta

En vegan liten oskuld från Stan
hon sa ja, jag är inte van
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray