Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så vacker är tavlan att jag tror den är på riktigt...


Sommarbild

En stor underbar äng,
med grönska så långt ögat kan nå,
bin som surrar och kvittrande fåglar små.

Himmlen är klarblå, och vinden förunderligt mild,
blåklint, hallon, smultron så många Du vill
Målaren trollar med sin pensel 
 vilken fantastiskt vacker sommarbild.




Fri vers av hellen
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-10 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen