Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma gav mig sagorna när jag var helt liten. Det gör mig tacksam.


Tack för ordet mamma

Ingen kunde
berätta som du
Hans och Gretas
häxa blev DU
och jag skrek
av skräckblandad
förtjusning
när häxan åkte
in i ugnen och
luckan åkte igen
med en smäll
......en gång till
mamma bara en
gångt till.....

Då gav du mig
mitt livs första
teaterföreställning
Jag är dig så
tacksam för att
du gav mig
ORDET

och lusten
att använda
det




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-07-11 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP