" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




a state of bean

  

Varför dricker jag en trippelcappucino?


...den intensiva, innerliga arom...

...kul att fika med vänner...

...för rena kaffe njutning...

 

 

Asch!

Jag vill ha en

riktig ordentlig koffeinhög ! ! !




Övriga genrer av Jer
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-07-11 13:44



Bookmark and Share


  danshäxan
Hej!
Som en mink... genast tillbaka.
Den här titeln väckte min nyfikna öga.
Fräsch idé att skriva om kaffe.
Kort och rakt på.
Jätteskön avslutning - ja men det är ju därför...
samma gäller för mig: kaffe, choklad och vin...
En befriande text om att vi alltid måste motivera oss..
när vi bara behöver njuta. / danshäxan

a state of bean








Varför dricker jag en trippelcappucino?
(en slags stillhet och samlat intryck ibörjan)





...den intensiva, innerliga arom...

...kul att fika med vänner...

...för rena kaffe njutning...
(snyggt med de tre argumenten-
som en slags logik)

(och här kommer passionsvarelsen in...! :-)
Asch!


Jag vill ha en

riktig ordentlig koffeinhög ! ! !
(utan omskrivning - ge hit kaffet!)
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer