Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
`scuse me...


Berghagen svor i teve!

Allsången!

Mitt i allsången sjöng han:

"...Sträck ut en haaaaand!  - De´gjorde ja´ - Åh faan! En hand i min!"




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-07-11 16:10



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Lena kan lyss på melodin; säkert finns den inspelad...
2007-07-12

    Maria Malm
Jag hörde också detta!!! Hur ska det gå!!??
2007-07-11

  ospray
Ops världen går nog under nu...he he
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP