Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaa, jag vet inte riktigt vad man ska kalla detta. Men ska ungefär beskriva någon slags psykisk sjukdom eller rätatre sagt VAD som gör att man bvlir psykisk sjuk...


Din inre demon

Som en viskande röst
Lovar dig frid
Fyller dig med falska hopp
men tar sedan allt ifrån dig!
Hånar din svaghet!
Suger ut din livskraft!
Skrattar och retas...
Driver din själ ur din kropp

Se upp du där!
Hur fel allt än känns
Hur hopplöst allt än är
Lyssna aldrig till honom
Han finns där
Hos oss alla
Men sålänge du ignorerar hans ord
Sålänge du avvisar hans råd
Kan du leva i trygghet

Lyssna nu på mitt råd,
Lyd det jag säger;

- Tala aldrig med din inre demon





Fri vers av xEvviie
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-07-11 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie