Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt på fel sätt

Att slitas mellan lycka och glädje.
För att det är två helt skilda saker.
Med dig finner jag lycka
men med andra känner jag glädje.
Du befaller mig att vara dig trogen.
Men vem är du att ta ifrån mig min glädje ?




Övriga genrer av undefined
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-07-12 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

undefined