Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill, du vill, vi alla vill!


Kärlek är endast för pensionärer (eller arbetslösa och ungdomar som hoppat av skolan)




Tiden räcker inte till


         För att den väntar inte på att vi ska samla mod


nu när vi båda vill.




Övriga genrer av undefined
Läst 450 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-22 20:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Märkligt...Jag är arbetslös, och ändå...
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

undefined