Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distans

 

Jag var så långt borta igår

du var så nära

 

Jag är så nära idag

du är så långt borta




Fri vers av undefined
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-08 17:33



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
En liten stor dikt om balansgången i en relation!!!Applåder!
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

undefined