Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ingenting

 

 

Jag kan inte komma på

vad du är riktigt

Du är varken

vacker

snygg

söt

snäll

rolig

speciell

Du är ingenting egentligen

 

Men jag fastnar ändå.




Övriga genrer av undefined
Läst 443 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-02 21:43



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Kort sagt din dikt är härlig med "Du är ingenting" gillar den.
2008-08-03

    Jojjan
Känner verkligen igen det där :S Hormoner?
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

undefined