Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har alltid varit oemotståndligt charmerande!


För ful(l) för dig?

 

 Snubblar in

yrar runt, trillar ner, tittar upp

ser dig, skäms för mig

tar mig upp, vinglar bort

 trillar ut

 




Övriga genrer av undefined
Läst 456 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-19 20:38



Bookmark and Share


  lilla t
Jaaa, det låter onekligen så :P
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

undefined