Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så mycket vet jag.


Det är något jag aldrig upplevt förut

 

Jag vet inte varför allt du gör får mig att vilja gråta. 

Eller varför allt jag inte gör får mig att må illa. 

 

Jag vet bara att skulle jag någonsin sluta älska dig..

Inte ens det vet jag.




Övriga genrer av undefined
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-15 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

undefined