Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm bort mig

Glöm bort min blotta existens,
varför ska du minnas?
En patetisk liten mus,
som inte ens vill finnas

Har en enda önskan nu,
slå bort mig från ditt sinne.
Glöm bort mig, sudda mina spår.
Radera ur ditt minne.

Glöm allt jag nånsin sagt
och allt jag nånsin gjort.
Förträng mig genast snälla du
och gör det väldigt fort.




Fri vers av Skye
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-07-12 04:21



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Svårt att glömma bort efter den här!
Starka känslor!
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Skye