Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bless the day i found you

Jag tackar min lyckliga stjärna
om inte varje sekund men rätt ofta

för att det blev som det blev
just då när allting hände

och att jag för en enda gång skull i livet
inte var för feg för att ta steget

utan slängde mig handlöst ut
ur någonting meningslöst

för att finna att jag helt plötsligt
hade en tillvaro fylld av mening

trygghet , kärlek och ömhet
humor och en massa glada skratt

utan dig hade jag helt säkert
förtvinat och torkat ihop som ett russin

idag känner jag mig istället som
en alldeles nyutslagen och vacker ros

för det är ju så jag vet
att dina ögon ser mig






Fri vers av ospray
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-12 14:59



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här sparar jag och kommer att läsa flera gånger när andan faller på...den ligger mig varmt om hjärtat!!!!
2007-07-12

  "Silver" VIP
\"idag känner jag mig istället som
en alldeles nyutslagen och vacker ros

för det är ju så jag vet
att dina ögon ser mig\"

Jättefin, positiv, hoppfull text som jag blev glad av att läsa!
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray