Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter sol kommer regn


Ta av mig ögonbindeln är trött på dina överaskningar






ibland penslar du regnbågen
gul och blå och gör slutet
en början på något bättre

du får hjärtat att älska
utan rätt och fel
och månen att blinka
när natten aldrig
tycks försvinna

men vår blir till vinter
och även människor
tappar något på vägen dit

jag kan inte ta på det
men när man ser
förändringarna
stegvis

kan man inte göra mer
än att

















önska tiden tillbaka






































Övriga genrer av sötsnö
Läst 582 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-07-12 18:00



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
jättebra. Åh vad jag har saknat dina dikter, förlåt att jag inte kommenterat på ett tag. Den här var helt underbar, slutet också.. :)
2007-08-12

    stellaa
Jag förstår inte hur du kan forma så otroligt bra ord och meningar av tankar. Det lyckas jag aldrig med. Fastnade speciellt för den första versen :

ibland penslar du regnbågen
gul och blå och gör slutet
en början på något bättre

det är ju så klockrent! BRAVO :) *bokmärker*
2007-08-11

  sockerspöket
Den här var så knivskarp för mig, för jag har alltför ofta önskat tiden tillbaka.

Helt underbar!
2007-07-21

    crapcat
\"ibland penslar du regnbågen
gul och blå och gör slutet
en början på något bättre\"

Riktigt fint! Som alltid... :)
2007-07-14

    Herr Ångest
Kul att se nåt från dig igen!

HÅller med nån föregående som nämnde det, superbra formulerat när du skriver: \"men vår blir till vinter
och även människor
tappar något på vägen dit\"

klockrent..
2007-07-13

  thyme
jättebra! jag hatar att alltid önska tiden tillbaka.
2007-07-12

  "Silver" VIP
Trevligt att läsa en dikt av dig igen, verkligen. Den har din stil med sitt mönster, som alltid en träffsäker originell titel och bevingade rader:

\"men vår blir till vinter
och även människor
tappar något på vägen dit\"

På något sätt känns den lite tydligare än dina tidigare.

Du är otroligt duktig. Applåd!
2007-07-12

    Teddy
Så många som tänker så. Vill åter. Och man lär sig kanske aldrig, att ta vara på tiden Nu. Fin.
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö