Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rik

Jag bakar dom själv
Med min omsorg
Jag smider svärden
Av eget järn

Försvarar min heder
Av egen kraft
Sätter själv ihop min egen motionscykel
Med min fantasi

Flyttar alla hinder i min väg
Med min egen styrka

Älskar med mitt eget självförtroende
Passion åtrå kemi
Är mitt förnamn

Vill du flyga med mig

Jag är naken och sårbar
För att jag har mod

Jag är rik
Är du




Fri vers av Tini Tut
Läst 575 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-07-12 18:17



Bookmark and Share


  king_king
bra :)
2012-03-04

    ej medlem längre
Självvärde stort
hur gott som!
Och orden
liksom självlever

Berör läsaren
kan det vara bättre då?
2012-02-10

  Dandelion
Hej TT,
vackert, tufft,
G.
2012-02-10

    ej medlem längre
\'\'Jag är naken och sårbar
För att jag har mod

Jag är rik
är du\'\'

väldigt bra skrivit! :)
2007-10-22

  Bjarne Nordbö
Kvinnor som sätter ihop sina motionscyklar själv är alltid intressanta. Dina texter likaså. En självklarhet som tilltalar finner jag här.
2007-07-21

  Jack E. Gladh VIP
Det slår gnistor om det här. Ingen överdrift kommentarerna nedan.
2007-07-18

    Brell
Detta var imponerande. Gillar!
2007-07-17

    Charlotte S
Äntligen lite kött med respekt.
2007-07-15

  aol
du är rik på rätt sätt är man öppen ä man sårbar men man mår bra ilängden dom inre skatterna är dom största
2007-07-15

    Nike
jag säger bara.. .oj

den var mastig, stark och så jävla full av självförtroende. Jag hänger gärna med!!!
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Tini Tut
Tini Tut