Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lyckans stund

En Lyckans stund

Kom låt oss andas, rytmiskt och hett
kom låt oss smälta ihop, låt hela rymden bli ett

kom låt oss dansa tills natten tar slut
Kom låt oss brinna med en låga som aldrig dör ut

Kom låt oss ta till vara på dagen
så att alla dagar blir till de vackraste som finns

Kom låt oss uppleva varandra, låt oss krypa tätt intill
Kom låt oss känna våra dofter och smaka på våran nektar

kom låt oss känna lätta beröringar och andetag
med en lyckans stund förenar den oss i kärlek

Jag älskar dig




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 447 gånger
Publicerad 2007-07-12 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin