Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I love you! <3 :D


Du Är Äkta <3

Du är den finaste jag vet.

Det är dej som jag älskar mest.

Jag vill alltid ha din hand och hålla i.

Det är du som får mej att tänka på nytt.

Du är Äkta.

Och det är Därför jag Älskar dig!




Övriga genrer av Miranda_singer
Läst 520 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-12 23:03



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Äkta är viktigt, kanske till och med det viktigaste i längden. Bra!
2007-07-14

  Bjarne Nordbö
Äkta vinner i längden. Snyggt skrivet.
2007-07-13

    Noyle
Gillar det där med Du är Äkta. (Men noyle, vilken einstien du e! Det är ganske därför dikten heter så..)
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Miranda_singer