Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag Har Skrivit ALLA Själv :) och dem e till Dig! :P


Rimm dikter typ! <3

Grisar Är rosa
Stenar är grå
Jag vill ha en Hund
Och dig Lika så
-
Löven är Gröna
Himmelen är Blå
Jag blir Glad Av Solen
Och Dig Lika så
-
Hästar Är Stora
Hamstrar Är Små
Jag vill vara med mina djur
Och dig Lika så
-
Ögonen e blåa
och Bra Vill Ja Må
Ja Älskar Mitt nanm
Och Dig Lika Så





Fri vers av Miranda_singer
Läst 740 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-11 22:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin med bra rytm i dikten :-)
2007-07-13

    Noyle
hahaha.. Gu va göllig! =)
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Miranda_singer