Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fanns där för mig.. men inte längre

Vi som alltid hade så Mysigt.
Vi som alltid hade så kul.
Vi som alltid hade så romantiskt.
Vi som alltid hade så Bra..


Men nu har ja inte din axel att luta mig mot längre...




Fri vers av Miranda_singer
Läst 464 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-04 17:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag å andra sidan tycker att det passar sig med just \"ja\" i denna text. Det formar ändå en liten del i att du faktiskt har den ålder du har.
Inget negativt med det!
Vissa bör skriva med korrekt svenska.. Andra skriver långt ifrån korrekt men blir underbart ändå..
// C
2007-07-13

    Noyle
bra, men jag stör mig på att du skriver \"ja\"...
Äsch, skit i mig. Jag är en perfektionist, vad gör man? :O ;P
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Miranda_singer