Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har Nått Ljuset

jag går.
jag tittar.
tittar på alla.
som går där.
dem är lyckliga.

Men här går jag.
jag går sakta.
sakta och olyckligt.
så har det varit länge.
inte nu.
jag träffa dej.

du är Ljuset.
Ljuset i Mitt Hjärta.


FÖR FAAN!


(L)




Övriga genrer av Miranda_singer
Läst 454 gånger
Publicerad 2007-09-02 19:05



Bookmark and Share


    Noyle
haha, så jäkla bra! men snälla, skriva \"jag\" istället för \"ja\". för den här dikten är för bra för att du ska ta bort g:en!!
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Miranda_singer