Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur Ska Man Veta?

Ja.. Hur ska man veta?

När är potatisen färdigkokt?

När ska ja våga försöka ta upp den? så den blir perfekt?

Det är så det är med dej!

När ska jag våga.?.

och När jag vågar får jag iallafall hoppas att du är färdigkokt...




Fri vers av Miranda_singer
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-13 12:39



Bookmark and Share


    Noyle
haha! Skitbra mirre! Håller nog meed Lice. Det här var en av dina bättre. Det här var skitfyndigt och.. åh! Allt var bra!! Applåd!
2007-07-13

    ej medlem längre
det vore dumt om människan
kokar för länge..
så den blir smulig och trillar isär? :)
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Miranda_singer