Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara till låns


 

I skydd av mörkret

kryper närmare dig

Gömmer mitt ansikte mot ditt bröst

Försöker dölja mig

 

Gömmer mig för morgondagen

dagen som tar mig härifrån

Klamrar mig fast vid denna dagen

men idag är ju bara ett tillfälligt lån

 

Trots vetskapen om att detta är

sista gången vi skiljs åt

Gör det inte smärtan mindre svår

 

Så jag kryper nära intill

gömmer mitt ansikte mot ditt bröst

Andas din doft

och försöker stänga morgondagen

utanför

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-13 00:14



Bookmark and Share


  glittertindra
tillfällen när man absolut inte vill ta farväl... men så mysigt njuta av varandras sällskap... :)
2007-07-13

  Nikolai Jungsin VIP
Ett ömt ögonblick.. en stund i fred..
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen