Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror han är senil

ja jag är nästan säker
springer runt och bräker

nej han är inte sund
beter sig inte som en hund

han har fått ett riktigt fnatt
blivit kär i våran katt




Fri vers av ospray
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-13 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray