Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillfällig undran över varför alla änglar gråter,och vad gör vi igentligen mot moderjord


Renings-(under)verk

moder,
skriker ut sin förtvivlan
vad gör ni mot mig
mina tårar dränker er

Jag har dukat bordet
njut ,smaka, upptäck

låt alla sinnen vibrera

varför denna girighet
jag i all min kärlek till er
fryser av rädsla i stunden

var är du min solstråle?




Fri vers av mia.här å nu
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mia.här å nu
mia.här å nu