Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Post festum


Med siktet envist ställt mot framtiden,
slänger jag en hastig förfärande
blick i backspegeln. Den absolut sista?
Usch! nej, inga sentimentala
återblickar!!!
Det är IDAG som gäller.
Fram med fickspegeln.
Vem är den kvinnan
som ser tillbaka på mig?
Är det jag? JAG?
Med så många rynklor?
Fan, jag trodde jag var snygg!
Men där ser man.
Förfallet har påbörjats
nu är det bara att invänta slutet.
Eller byta mirakelkräm......






Fri vers av Stardust VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-07-18 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP